£0.000

Contact and Careers

Our organization is strongly committed to finding and retaining talent throughout its structure. Standing by our own growth strategy, we aim to provide opportunity for people to grow in a culture of creativity, problem solving, and results-driven. Those that partner with us have a shared set of values: honesty, integrity and diligence. Our team reflects a combination of professionalism, experience, and complementary skills across several units. We are always looking to speak with outstanding individuals who are interested in joining our team. If interested, please fill out the form below.

Open positions:
ALBANIAN

Kamariere (Belsh dhe Pëllumbas): Fondi ka ndertuar 4 pika te reja te sherbimit turistik ne fshatin Seferan, Belsh dhe Pellumbas, Tirane. Ne keto dy vende jane krijuar 2 restorante dhe ne plan per krijimin e 2 te tjereve. Ndertuar ne stilin e restoranteve slow food, ne bashkepunim te ngushte me komunitetet vendase, Fondi po kerkon te punesoje 2 kamariere per fundjaven (2 ne Belsh, dhe 2 ne Pellumbas). Kandidatet ideal duhet te kene punuar jo me pak se 3 vjet ne restorant, te kene administruar sallen, te artikulojne qarte dhe me elegance pjatat, dhe te kene sjellje miqesore me vizitoret. Trajnimi ofrohet i plote nga Fondi, se bashku me nje shperblim mbi mesataren e tregut dhe kushte komode transporti. Na shkruani me poshte ose aplikoni ketu nese mendon se mund te behesh pjese e ekipit tone.

Guide turistike per natyren (Belsh): Ne liqenin e Seferanit dhe perreth qytetit te Belshit, Fondi ka ndertuar disa sherbime turistike perfshi ecjet ne natyre, ciklizmin, dhe sportet ujore (kayaking, SUP, speedboating). Kandidati ideal duhet te jete energjik dhe te dashuroje natyren dhe kontaktin me turistet. Sjellja perfekte eshte proaktiviteti, dhe eksperience e meparshme nuk eshte e domosdoshme. Mjafton deshira dhe predispozicioni per tu bere pjese e destinacionit me terheqes ne Shqiperi. Trajnimi ofrohet i plote nga Fondi, se bashku me nje shperblim mbi mesataren e tregut dhe kushte komode transporti. Na shkruani me poshte ose aplikoni ketu nese mendon se mund te behesh pjese e ekipit tone.

Menaxher i perditshmerise (Belsh dhe Pëllumbas): Fondi ka ndertuar disa pika te reja te sherbimit turistik ne fshatin Seferan, Belsh dhe Pellumbas, Tirane. Ne keto dy vende jane krijuar bujtina, restorante, pika te sherbimit sportiv, dhe planifikohen shtimi i tyre me disa piak te tjera. Fondi po kerkon te punesoje 2 menaxhere te aktivtetit te perditshem, perfshire menaxhimin e stafit, menaxhimin e furnizimieve kontrollin e cilesise ne te gjitha hallkat e sherbimit, kontroll i higjenes, koordinim i planeve te punes, kontakt dhe komunikim me vizitoret, administrim i kanaleve te promocionit, dhe mirembajtje e kalendarit te kujdesit te kopshteve te fruta perimeve. Trajnimi ofrohet i plote nga Fondi, se bashku me nje shperblim mbi mesataren e tregut dhe kushte komode transporti. Na shkruani me poshte ose aplikoni ketu nese mendon se mund te behesh pjese e ekipit tone.

Shef kuzhine (Pëllumbas): Ne fillim te muajit maj hapet ne fshatin Pellumbas restoranti me i ri slow food ne rrethinat e Tiranes. Me nje pamje per tu patur zili dhe ne qender te nje nga 100 fshatrat turistik te Shqiperise, Fondi po kerkon nje shef kuzhine qe mund te punoje me konsulentet tane per te dizenjuar nje menu tipike te risjelle ndryshe me parimet slow food. Kandidati ideal eshte bashkepunues, mirepret mendimet dhe i ka qejf risite ne kuzhine. Eksperienca e kerkuar eshte te pakten 4 vjet ne restorant. Avantazh perben eksperienca me kuzhinen tradicionale, por te risjelle ne kohet e sotme, si ne impostim ashtu edhe ne permbajtje. Per shembull, ne restorantin tone ne Belsh qumeshtori tipik shqiptar vjen me shafran. Trajnimi ofrohet i plote nga Fondi, se bashku me nje shperblim mbi mesataren e tregut dhe kushte komode transporti. Na shkruani me poshte ose aplikoni ketu nese mendon se mund te behesh pjese e ekipit tone.

  • Rr. Themistokli Germenji, Ambassador 1 - K6/4, Tirana, Albania
  • +355685770739
  • [email protected]

Contact Us